Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ledning

Emil Henriksson

Emil Henriksson

Verkställande Direktör sedan 2016

Född: 1990.

Utbildning och erfarenhet: Emil har erfarenhet inom affärsutveckling, ledarskap, försäljning och marknadsföring och var tidigare marknadsdirektör på försäkringsbolaget Dina Pensioner. Emil har studerat företagsekonomi, marknadsföring och strategisk försäljning vid IHM Business School.

Andra pågående uppdrag: VD och styrelseledamot i Ucompany i Stockholm AB samt styrelseledamot i Norimont AB.

Innehav: 386 000 aktie­r.

Joachim Forsberg

Joachim Forsberg

Chief Financial Officer sedan 2019

Född: 1984.

Utbildning och erfarenhet: Medgrundare och CFO på Vardia Försäkring. Över tio års erfarenhet av arbete som CFO/CEO med gedigen erfarenhet av att analysera, utveckla och förädla kundportföljer i snabbväxande företag. Joachim har en gymnasieutbildning.

Andra pågående uppdrag: Styrelseledamot i Varsamma AB, Styrelseordförande Apricot Consulting AB, styrelseordförande Rubberpiggy Holding AB.

Innehav: 173 452 aktie­r.

Jacob Wendel

Jacob Wendel

Chief Operating Officer sedan 2016

Född: 1990.

Utbildning och erfarenhet: Jacob har lång erfarenhet inom detaljhandeln, bland annat som butikschef på Teliasonera innan övergång till e-handeln. Jacob har studerat företagsekonomi, marknadsföring och strategisk försäljning vid IHM Business School.

Andra pågående uppdrag: -

Innehav: 148 686 aktie­r.

Johan Rosenson

Johan Rosenson

Chief Technical Officer sedan 2018

Född: 1984.

Utbildning och erfarenhet: Full Stack-utvecklare med bred kunskap inom utveckling av både backend- och frontend-utveckling. Johan har en gymnasieutbildning.

Andra pågående uppdrag: -

Innehav: 96 939 aktie­r.

Richard Carlsson

Richard Carlsson

Chief Design Officer sedan 2017

Född: 1990.

Utbildning och erfarenhet: Har arbetet inom Bolaget sedan 2016 med huvuduppgifter kopplade till UX, art direction, konceptutveckling, kommunikation, grafisk formgivning, webbdesign och front-end utveckling. Richard har en filosofie kandidatexamen med inriktning digital medieproduktion från Umeå Universitet. 

Andra pågående uppdrag: -

Innehav: 96 011 aktie­r.