Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Buyersclub inleder samarbete med ICA-handlare

5 oktober, 2022, 11:15
Icke-regulatorisk information
Sweden Buyersclub AB (“Buyersclub” eller “Bolaget”) meddelar idag att ett samarbetsavtal tecknats med ICA-handlare. Avtalet innebär att stora delar av ICAs sortiment kommer att kunna handlas online av bolagets kunder.

Del av tänkt sortiment finns redan tillgängligt att köpa och fler produkter kommer att läggas till under de kommande veckorna. Betalande Plus-medlemmar erhåller, precis som för övriga produkter, lägre priser på samtliga varor samt fri frakt på alla beställningar. Sortimentet består huvudsakligen av torrvaror och förbrukningsvaror med lång hållbarhetstid. Buyersclub ser samarbetet som ytterligare ett bevis på att Bolaget nu tilldrar sig starka och välkända varumärken och leverantörer och Bolaget ämnar att kontinuerligt fortsätta att ansluta nya leverantörer och varumärken framgent.

”Det känns fantastiskt att kunna erbjuda nya och befintliga medlemmar ett enkelt sätt att spara pengar på mat och förbrukningsvaror. Vi ser även en klar fördel i att våra kunder kan välja speditör och få allt de handlar i en samlad leverans, oavsett om de köper matvaror, hemelektronik och eller skönhetsprodukter”, säger Emil Henriksson VD på Sweden Buyersclub.

TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'length')