Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Sweden Buyersclub AB anlitar Erik Penser Bank som likviditetsgarant

11 oktober, 2023, 09:00
Regulatorisk information
Sweden Buyersclub AB (publ) (“Bolaget”) meddelar härmed att Bolaget anlitar Erik Penser Bank AB (“Erik Penser Bank”) som likviditetsgarant. Det nya avtalet träder i kraft den 11 oktober 2023.

Bolaget kommer, med start idag onsdag, den 11 oktober 2023, att anlita Erik Penser Bank som likviditetsgarant. Erik Penser Bank kommer säkerställa möjligheten att handla i Bolagets aktie­ genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken i enlighet med Nasdaq First North Growth Markets regelverk kring likviditetsgaranti.

Det innebär konkret att likviditetsgaranten ställer kurser motsvarande 15 000 kr på vardera köp- och säljsidan med en spread om maximalt 4% mellan köp och säljkurs. Syftet med en likviditetsgaranti är att säkerställa likviditet i aktie­n och att minska skillnaden mellan köp- och säljkurs under pågående handel.

Certified Adviser
Sweden Buyersclubs Certified Adviser är Partner Fondkommission, info@partnerfk.se, 031-761 22 30.

För mer information vänligen kontakta:

Emil Henriksson
VD Sweden Buyersclub AB
E-post: emil.henriksson@buyersclub.se
Telefon: (+46) 73 37 71 937

Om Buyersclub:
Sweden Buyersclub AB (buyersclub.se) är en e-handelsplattform med fokus på återkommande medlemsintäkter. Bolaget erbjuder några av marknadens lägsta priser på ett mycket brett produktutbud utan att kompromissa med kundupplevelsen. Kunden erbjuds en smidig köpupplevelse i form av en lättmanövrerad plattform där alla beställda produkter levereras i en och samma försändelse via val­d speditör.

Det val­fria medlemskapet “Plus” ger även prenumeranter fri frakt, produktrabatter samt unika erbjudanden. Genom det starka erbjudandet har Buyersclub byggt en stor bas av prenumeranter som genererar medlemsintäkter, vilka utgör ett komplement till den för e-handeln klassiska intäktsmodellen med kostnadspåslag. Flera års data om kundbortfall och kundernas livslängd ger också en mer förutsägbar intäktsström.

TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'length')
Regulatorisk information