Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Sweden Buyersclub AB har lanserat fler än 50 000 böcker

4 december, 2023, 16:30
Icke-regulatorisk information
Sweden Buyersclub AB (publ) (“Företaget”) kan idag meddela att man framgångsrikt lanserat ett omfattande utbud av böcker. Sedan lanseringen den 24 november har fler än 1500 böcker sålts till företagets kunder.

“Att introducera ett boksortiment har länge varit en del av vår strategi, och det är glädjande att se det positiva mottagandet från våra kunder. Även om vi korrigerar för julhandeln så är det vår i särklass bästa lansering av ett nytt sortiment. Vi gör också bedömningen att det finns utrymme att ta mark i det här produktsegmentet och jag ser stor potential framöver", säger Emil Henriksson, VD för Sweden Buyersclub AB.

Certified Adviser
Sweden Buyersclubs Certified Adviser är Partner Fondkommission, info@partnerfk.se031-761 22 30.


För mer information vänligen kontakta:

Emil Henriksson
VD Sweden Buyersclub AB
E-post: emil.henriksson@buyersclub.se
Telefon: (+46) 73 37 71 937

Om Buyersclub:
Sweden Buyersclub AB (buyersclub.se) är en e-handelsplattform med fokus på återkommande medlemsintäkter. Bolaget erbjuder några av marknadens lägsta priser på ett mycket brett produktutbud utan att kompromissa med kundupplevelsen. Kunden erbjuds en smidig köpupplevelse i form av en lättmanövrerad plattform där alla beställda produkter levereras i en och samma försändelse via val­d speditör.

Det val­fria medlemskapet “Plus” ger även prenumeranter fri frakt, produktrabatter samt unika erbjudanden. Genom det starka erbjudandet har Buyersclub byggt en stor bas av prenumeranter som genererar medlemsintäkter, vilka utgör ett komplement till den för e-handeln klassiska intäktsmodellen med kostnadspåslag. Flera års data om kundbortfall och kundernas livslängd ger också en mer förutsägbar intäktsström.

TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'length')